Houtaantasters

Houtaantasters bestrijden

Heeft u last van houtaantastende insecten of schimmels? Wacht dan niet langer en kom meteen in actie. Beide plagen zorgen voor enorme schade aan houtconstructies.

Houtworm en boktorren

Boktorren leggen eitjes in houtwerk. In kleine gaatjes passen tot wel 40 eitjes. Larven kunnen tot wel 12 jaar blijven zitten. Het is dus belangrijk om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Lees hier hoe wij houtworm en boktor aanpakken.

Huiszwam

Schimmels kunnen eveneens uw houtwerk aantasten. Er zijn duizenden soorten schimmels die een gevaar kunnen vormen voor hout. De meest voorkomende is de huiszwam. Vooral in oudere huizen wordt deze zwam aangetroffen. Meer over de zwam weten? Lees het hier.

Huiszwam bestrijden

Huiszwam bestrijden

Huiszwam probleem Heeft u te maken met zwammen in huis? Dat is een vervelend probleem. Huis- en kelderzwammen kunnen veel houtschade veroorzaken. Ze komen vooral voor in oudere huizen. De oorzaak hiervan is vocht én slechte ventilatie. Vaak ontstaan ze …

Lees meer

Houtworm en boktor bestrijden

Houtworm en boktor bestrijden

Houtworm en boktor Zitten er gaatjes in uw hout en denkt u te maken te hebben met boktor? Schakel dan meteen onze hulp in. De gaatjes die u ziet zijn uitvliegopeningen. Achter elk gaatje kunnen tot wel 40 larfjes zitten. …

Lees meer

Neem contact op

Voor professionele ongediertebestrijding