Zilvervisjes & Papiervisjes

Zilvervisjes en papiervisjes bestrijden in Helmond, Gemert, Laarbeek en omgeving.

Zilvervisjes en papiervisjes zijn moeilijk van elkaar te onderscheiden. De een wordt dan vaak ook voor de ander aan gezien. Toch moeten we goed opletten of we te maken hebben met zilvervisjes of juist papiervisjes. Papiervisjes kunnen namelijk flink wat schade veroorzaken en vragen om een andere manier van bestrijden. Probeer dus eerst goed vast te stellen met welk beestje u te maken heeft. Ongedierte bestrijding Laarbeek komt in Helmond, Gemert en Laarbeek langs om te bepalen wat de situatie bij u is.

Papiervisjes en zilvervisjes herkennen en onderscheiden van elkaar

Beide beestjes zijn kruipende insecten met fijne, glanzende schubben. Kenmerkend zijn de drie staart-achtige draden aan het achtereind en de twee lange antennes aan de voorkant van de beestjes. Men moet goed kijken om de verschillen te zien. De beestjes verschillen in lengte en kleur, zilvervisjes (7 tot 12mm lang) zijn iets kleiner dan papiervisjes en hebben een donkere kleur. Papiervisjes (ongeveer 15mm lang) zijn grijsachtig (lichter) van kleur met wat spikkels over het lijf.


Zilvervisje


Papiervisje

Zilvervisjes en papiervisjes voorkomen en bestrijden

Voor tips en bestrijding van papiervisjes en zilvervisje in Helmond, Gemert, Laarbeek en omgeving neemt u contact op met Ongediertebestrijding Laarbeek. Papiervisjes en zilvervisjes verspreiden zich door de kieren in uw huis, probeer naden en kieren te dichten. Sla boeken en ander papierwerk niet in dozen maar in afgesloten plastic containers op. Zo zijn de spullen minder aantrekkelijk voor papiervisjes. Zorg voor goede ventilatie, beide beestjes houden van warme, vochtige plekken. Met goede ventilatie kunt u de luchtvochtigheid laag houden.

Schakel de professionals in

Houd vooral goed in de gaten of u papiervisjes blijft zien in uw huis, ook na het zetten van vallen, lokdozen en sprayen. Wacht niet te lang bij het zien van papiervisjes, u kunt snel met een plaag te maken krijgen. Wij bestrijden papiervisjes en zilvervisjes professioneel en met succes in de omgeving van Helmond, Gemert en Laarbeek. Twijfel niet en neem contact met ons op voor advies.

Ander kruipend ongedierte bestrijden.

Mieren verdelgen

Mieren verdelgen

Mieren verdelgen Helmond, Gemert en Laarbeek of omgeving. Mieren lijken altijd uit het niets op te doemen. Waar komen ze vandaan en waarom bevinden ze zich in uw huis en niet in andermans huis? De zwarte mieren die we vaak …

Lees meer

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken probleem Heeft u te maken met kakkerlakken in uw keuken? Dat is bijzonder vervelend. Deze beestjes zijn namelijk erg onhygiënisch en dragen verschillende ziekten bij zich. Lukt het u niet om van dit ongedierte af te komen? Dan …

Lees meer

Neem contact op

Voor professionele ongediertebestrijding